Jäsenedut

Aukioloajat:

Maanantai: 10 – 12 ja 13 – 17
Keskiviikko: 9 – 12 ja 13 – 16
Perjantai: 9 – 12 ja 13 – 16
Tiistaisin ja torstaisin suljettu

Lehti Viisseiska-2019

OP Lounaismaan jäsenedut

Salon alueen Teollisuustyöntekijäin ammattiosasto ry:n ja Lounaismaan OP: välisen yhteistyösopimuksen mukaan:

OSASTON JÄSENEN EDUT 2020-2021

Salon alueen Teollisuustyöntekijäin ammattiosasto ry:n jäsenet ovat oikeutettuja seuraaviin etuihin.

Palkankeskeytymisluotto

Mikäli jäsenen taikka hänen puolisonsa palkansaanti keskeytyy jostain syystä, on jäsen oikeutettu saamaan lainaa seuraavin ehdoin:

  • luoton enimmäismäärä 6000 €
  • korko on markkinakorko + 1,45 %
  • normaalit pankin hyväksymät vakuudet
  • nostokuluitta

Vakavan sairauden turva

Kultaturva on kattavin Suomessa myynnissä oleva vakuutuspaketti vakavan sairauden, vakavan tapaturman ja tapaturmaisen kuoleman varalle. Sen saa vain Osuuspankeista. Kultaturva on voimassa 24 tuntia vuorokaudessa kaikkialla maailmassa, siihen asti kun vakuutettu täyttää 65 vuotta. Korvaussumma on vakuutetun valitsema 20 000-100 000 euroa. Jäsenellä sekä hänen perheenjäsenellään on oikeus 20 %:n alennukseen kuuden ensimmäisen kuukauden vakuutusmaksuista.

Asuntoluotto

Lounaismaan OP:sta saat asuntolainan, joka joustaa elämäntilanteidesi mukaan. Voit tarvittaessa pitää vapaata lainan lyhennyksistä ja säästää lainanmaksun rinnalla tulevia hankintoja varten. Lounaismaan OP:n omistaja-asiakkaalle uuden asuntolainan toimitusmaksu -25 %.

Kulutusluotto

Lounaismaan OP:n omistaja-asiakkaalle uuden kulutusluoton perustamiskulut -50 %.

Verkkopalvelutunnukset

Verkkopalvelutunnukset ovat henkilöllisyystodistuksesi verkossa. Tunnusten avulla voit hoitaa asioitasi OP:n palveluiden lisäksi myös monien viranomaisten verkkopalveluissa sekä maksaa ostoksia verkkokaupoissa. Omistajana ja uutena verkkopalvelujen käyttäjänä saat op.fi -tunnukset käyttöösi ilman kk-veloitusta vuoden kuluvan loppuun asti.

Edellä mainitut edut ovat saatavissa Lounaismaan OP:sta. Ajanvaraus:   op.fi tai puh. 0100 0500.

_______________________________________________________________________________________________________________

Turvan jäsenedut

Tutustu Viisseiskan etuihin vakuutusyhtiö Turvassa

Kaikkien suomalaisten ammattiliittojen jäsenille Turva tarjoaa kaikkein parhaimmat edut: saat heti 10 %:n jatkuvan liittoalennuksen koti-, henkilö- ja kaskovakuutuksista. Lisäksi olemme räätälöineet ammattiliittojen jäsenille omia tuotteita. Autovakuutus Liittokasko sekä henkivakuutukset Henkikulta ja Parikulta ovat saatavilla liittojen jäsenille ja heidän perheenjäsenilleen.

Ammattiliiton jäsenenä olet oikeutettu 5 %:n omistaja-asiakasalennukseen koti-, kasko- ja henkilövakuutuksista heti ensimmäisestä vakuutuskaudesta alkaen, kun otat Turvasta kotivakuutuksen tai liikennevakuutuksen. 5 vuoden asiakkuuden jälkeen alennus on 7 % ja 10 vuoden jälkeen 10 %.

Liittokasko – ylivoimaisen kattavaa turvaa

Ammattiliittojen jäsenille ja heidän perheilleen luotu Liittokasko on pakattu täyteen turvia ja etuja, jotka tekevät siitä ainutlaatuisen kattavan kaskovakuutuksen. Turvan Liittokasko sisältää muun muassa pysäköintiturvan, lunastusedun sekä bonusturvan, jonka myötä bonuksesi ei tipu vahingon sattuessa.

Vakuutukseen kuuluvan laajan sijaisautoedun turvin allesi toimitetaan jopa tunnissa vara-auto, kun oma ajopelisi simahtaa teknisen vian vuoksi tai vahingoittuu kesken matkan. Uuteen Liittokaskoon on mahdollista saada lähtöbonusta heti kättelyssä 70 %, minkä lisäksi bonusturva tulee voimaan välittömästi.

Tavoitat meidät puhelimitse arkisin numerosta 01019 5110 kello 8-18. Tutustu myös verkkosivuihimme osoitteessa www.turva.fi